Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Continuă gâlceava pe buget

București: Continuă gâlceava pe buget

DISTRIBUIȚI

133735 –  23122014  – Președintele PNL, Alina Gorghiu, îl acuză pe premierul Victor Ponta că a întârziat deliberat alcătuirea bugetului și face aluzii la vacanța acestuia în Dubai. ”Prim-ministrul a întârziat deliberat conceperea bugetului mai bine de două luni. În campania electorală, Victor Ponta a declarat, în mai multe rânduri, că lasă în sarcina viitorului premier această responsabilitate. Acum, acelaşi Victor Ponta, încă şef al Guvernului, pretinde că România nu are buget la finalul lunii decembrie din cauza opoziţiei. Mai rar o asemenea deformare a realităţii!”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Mai mulți miniștri PSD au redactat scrisori deschise către cei doi copreședinți ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la efectele negative ale deciziei liberalilor de a ataca la Curtea Constituțională legea bugetului pe 2015.

”Pentru PSD o lege atât de importantă poate să fie şi contrară dispoziţiilor din legea fundamentală, tot opoziţia este iresponsabilă dacă depune contestaţii la Curtea Constituţională. Aceste lucruri se petrec în condiţiile în care instituţiile de stat, firmele şi nu numai, au aşteptat nu doar terminarea campaniei electorale, ci şi întoarcerea premierului din concediul din Dubai ca să-i revină acestuia cheful de buget. Trei lucruri aş vrea să îi transmit domnului Victor Ponta: 1. Opoziţia chiar ştie că există o instituţie importantă a statului român, care se numeşte Curtea Constituţională. Controlul de constituţionalitate a legilor e necesar, avem multe exemple nefericite cu dumneavoastră – ultimul este ordonanţa traseiştilor! 2. Românii nu sunt naivi, credeam că aţi aflat asta pe 16 noiembrie. 3. Aţi realizat în câteva săptămâni un buget care va face viaţa românilor scumpă, dar nu vreau să o compar cu traiul din Dubai sau alte locuri”, conchide președintele PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.