Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Vâlcov împacă DNA

Bucureşti: Ministrul Vâlcov împacă DNA

DISTRIBUIȚI

133486 –  11122014 –  Ministrul delegat pentru buget, Darius Valcov, sustine ca anul bugetul alocat pentru 2015 Ministerului Public va fi mai mare decat in 2014 si ca sumele scerute de DNA se regasesc in acesta. Valcov compara bugetul pe 2015 si cel aprobat initial in 2014.

Bugetul total al Ministerului Public in anul 2015 creste, nu scade, acesta fiind de 707,88 milioane lei, adica in crestere cu 19,29 milioane lei fata de cat a fost bugetul aprobat pentru anul 2014, se arata intr-un comunicat al ministrului delegat pentru buget.

Mai mult, Ministerul Finantelor Publice a primit solicitarile privind limitele de cheltuieli pentru anul 2015 din partea Ministerului Public, a luat act de ele, bugetul pentru anul 2015 al Ministerului Public si, in mod automat, bugetele DNA si DIICOT, inregistand cresteri, se mai arata in comunicat.

Potrivit acestuia, pe site-ul Ministerului Finantelor Publice a fost postata pentru consultare sinteza bugetelor ordonatorilor principali de credite, filele distincte de buget pentru institutiile aflate in subordinea acestora urmand a fi anexate proiectului de lege privind bugetul de stat pentru anul 2015, care va fi aprobat de Guvernul Romaniei si trimis Parlamentului spre dezbatere, noteaza Hotnews.

Bugetul total al Ministerului Public in anul 2015 este 707,88 milioane lei, in crestere cu 19,29 milioane lei fata de cat a fost bugetul aprobat pentru anul 2014, mai susţine Valcov.

Ministerul Finantelor Publice a primit solicitarile privind limitele de cheltuieli pentru anul 2015 din partea Ministerului Public si a luat act de ele, bugetul pentru anul 2015 al Ministerului Public si, in mod automat, bugetele DNA si DIICOT, inregistand cresteri.

În acest context, ministrul delegat pentru Buget va avea pe 12 decembrie o intalnire cu conducerea Ministerului Justitiei si Ministerului Public. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.