Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Orban o sprijină pe Gorghiu

Bucureşti: Orban o sprijină pe Gorghiu

DISTRIBUIȚI

133650 –  18122014 – Perdantul alegerilor interne din PNL, Ludovic Orban, a marturisit ca s-a simtit nedreptatit din cauza faptului ca presedintele ales Klaus Iohannis a decis sa o sprijine pe Alina Gorghiu la sefia partidului. „M-am simtit in mod evident nedreptatit ca domnul presedinteKlaus Iohannis a sustinut-o pe Alina Gorghiu si nu pe mine”, a declarat Orban, joi, in fata presei.

Alina Gorghiu, prezenta la conferinta de presa, a facut insa o remarca: „M-a sustinut in gand”.

Orban a mai spus, la conferinta de presa sustinuta alaturi de Gorghiu, ca va fi alaturi de noul lider alPNL, desi a pierdut alegerile interne.

„Nu am venit doar sa fac o poza de familie. O felicit pentru faptul ca a devenit presedinte PNL si copresedintele marelui PNL. Chiar daca am fost in competitie, in momentul in care competitia s-a incheiat sunt alaturi de presedintele PNL si voi face tot ce depinde de mine ca aceasta alegere sa fie confirmata si Alina sa fie un succes pentru PNL”, a mai spus Orban.

Liberalul a adus in discutie si lipsa de experienta a Alinei Gorghiu.

„Alina are avantajul pentru ca e o figura mai noua in lumea politica, alegatorii si-au dorit acest lucru si colegii din PNL, prin intelepciunea lor, au dat curs acestei dorinte.E nevoie si de experienta, Alina Gorghiu o are. Si daca nu o are, poate beneficia de experienta mea. Profilul ei, chiar daca pare ca nu e complet, este aproape complet si voi fi altauri de ea pentru a o sustine”, a conchis Orban.

Alina Gorghiu, sustinuta de Klaus Iohannis, a fost aleasa, joi, in cadrul Biroului Politic National al PNL presedinte al partidului, ea fiind prima femeie care detine sefia PNL.

Gorghiu a primit 48 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Ludovic Orban, a obtinut 27 de voturi. Alina Gorghiu va indeplini timp de doi ani functia de co-presedinte al PNL, alaturi de Vasile Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.