Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta: Bugetul va fi trimis Parlamentului vineri dimineaţa

Bucureşti: Premierul Ponta: Bugetul va fi trimis Parlamentului vineri dimineaţa

DISTRIBUIȚI

133348 –  08122014  – Premierul Victor Ponta a declarat că vineri dimineața bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. ”Un buget pe 2015 care să prevadă că nu se adaugă niciun fel de taxă sau impozit și se acoperă toate măsurile de creșetere economică deja adoptate. Rămâne în vigoare reducerea CAS, indexarea pensiilor. Bugetul va fi transmis vineri dimineață după ce finalizăm și includem toate detaliile tehnice. Vineri dimineață pleacă către Parlament. Ei vor avea timp să analizeze depunerea amendamentelor, dezbaterea în comisiile de specialitate și adoptarea în plen. Calendarul rămâne să fie agreat de conducerea parlamentului. Prevede un vot final pe buget în ziua de 21 decembrie”, a anunțat prim-ministrul, luni, după şedinţa BPN al PSD, potrivit B1 Tv.

”După ce finalizăm proiectul, negiocierile cu FMI și Banca Europeană, vom prezenta proiectul de buget către grupurile parlamentare, precum și celor ale opoziției. Dincolo de decizia politică de a vota împotrivă e momentul în care toți parlamentarii trebuie să cunoască prevederile bugetului”, a precizat Ponta.

Premierul a mai anunțat că luni va propune Parlamentului noua structură a Guvernului, precizând că duminică vor avea loc Comitetul Exectutiv Național al PSD și o ședință a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea propunerilor pentru noul Cabinet.

”Am discutat cu colegii din PSD și i-am informat despre discuțiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC și PLR, privind restructurarea guvernului, discuțiile vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului”, a spus Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.