Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta: Voi demisiona dacă se pierde majoritatea parlamentară

Bucureşti: Premierul Ponta: Voi demisiona dacă se pierde majoritatea parlamentară

DISTRIBUIȚI

133204 – 02122014  –  Premierul Victor Ponta a declarat ca daca actuala majoritate parlamentara, PSD-UNPR-PC-PLR, se pierde, va demisiona de la sefia Executivului si actuala opozitie va trebui sa propuna un nou guvern. „Da, cred in alianta cu UNPR, PC si PLR, denumita de noi ca fiind USL 2.0 si cred ca putem asigura pana in 2016 realizarea programului de guvernare al USL, cum am facut si pana azi. Bineinteles ca daca se pierde majoritatea parlamentara, voi demisiona din functia de premier si ACL va trebui sa formeze un nou guvern”, a declarat Ponta, citat de Evenimentul Zilei.

In acelasi timp, premierul Ponta s-a aratat gata sa colaboreze cu noul presedinte, Klaus Iohannis.

„Am convingerea ca sansa de progres a Romaniei sta in capacitatea de conlucrare intre presedinte, guvern si parlament. Si cu siguranta nu am contra domnului Klaus Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu”, a explicat el.

Vineri, Victor Ponta declarase ca daca presedintele ales, Klaus Iohannis, va declara public, dupa preluarea mandatului, ca va desemna un premier tot din partea actualei majoritati parlamentare, el este gata sa demisioneze. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.