Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Proiect românesc premiat la “Promovarea Finanţării Inovării în Sud-Estul Europei”

Bucureşti: Proiect românesc premiat la “Promovarea Finanţării Inovării în Sud-Estul Europei”

DISTRIBUIȚI

133700 –  22122014  – România a fost premiată la întalnirea finală din cadrul proiectului transnaţional “Promovarea Finanţării Inovării în Sud-Estul Europei – PROFIS” pentru un sistem inteligent de management a energiilor regenerabile, e-Quantification.

Evenimentul de la Budapesta a constat în prezentarea rezultatelor proiectului, Raportul transnaţional asupra finanţării inovării în Europa de Sud-Est şi dezvoltarea unui instrument online pentru facilitarea conexiunilor dintre antreprenori, start-upuri şi retele de business angels. Totodată, evenimentul a găzduit competitia finală de idei inovative de afaceri.

La competiţia finală de idei inovative de afaceri au fost prezentate, în faţa unui juriu internaţional de evaluatori, 20 de idei de afaceri inovative, selectate din fiecare ţară parteneră. Dintre acestea, 5 idei de afaceri au fost premiate, un premiu fiind obţinut de un concurent din Romania care a prezentat un sistemul e-Quantification.

Pentru cei 5 câştigători proiectul le oferă posibilitatea de a participa gratuit la programul de training, SoftLanding, organizat de Parcul Tehnologic Ljubljana şi, de asemenea, vor putea participa gratuit la conferinţa PODIM ce va reuni finanţatori privaţi, antreprenori şi start-upuri. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.