Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Tăriceanu ar vrea portofoliile Finanţelor, Transporturilor şi Economiei

Bucureşti: Tăriceanu ar vrea portofoliile Finanţelor, Transporturilor şi Economiei

DISTRIBUIȚI

133335 –  08122014   – Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, in cazul remanierii Guvernului, partidul sau, PLR, ar vrea portofoliile Finantelor, Transporturilor, Economiei, dar si alte ministere, precum Cultura sau Educatia, si ca marti sau miercuri se vor sti mai multe in acest sens.

„Prezenta liberalilor in Guvern ii face pe oameni sa se gandeasca la ministerele economice. Suntem intr-o discutie, cu premierul, dar la nivelul principiilor”, a spus presedintele PLR, duminica, la Antena 3, adaugand ca ponderea va fi probabil de doua ministere.

„Suntem in discutii, nu am incheiat negocierea. Ne gandim la Finante, Transporturi, Economie, dar sunt si alte ministere unde ar fi utila o prezenta liberala, Invatamant, Cultura”, a precizat Tariceanu.

El a adaugat: „Marti, miercuri, vom sti mai multe in acest sens, desi firesc ar fi sa asteptam decizia UDMR, pe 13 decembrie. Am discutat calendarul cu premierul Ponta, initial fusesera niste date mai apropiate”, a mai declarat Tariceanu, precizand ca ￯aceasta problema trebuie rezolvata cat mai rapid, dar trebuie sa se astepte decizia UDMR”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.