Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Toni Doboş, recunoaşte

Bucureşti: Toni Doboş, recunoaşte

DISTRIBUIȚI

133657 –  18122014 – Procurorii DNA au dispus sesizarea instanței de judecată, cu acordul de recunoaștere a vinovăției de către Anton Doboş, manager general al clubului de fotbal Universitatea Cluj, la data faptelor, acuzat de complicitate la dare de mită.

În acordul de recunoaştere a vinovăţiei, procurorii au reținut că, în perioada 4 – 7 mai 2008, Anton Doboş, în calitate de manager general al clubului de fotbal Universitatea Cluj, l-a ajutat pe George Becali prin transmiterea ofertei acestuia, de a remite suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de fotbal din cadrul clubului Universitatea Cluj, în scopul îndeplinirii îndatoririlor de serviciu. Acestea constau în apărarea corectă a șanselor de joc și realizarea obiectivelor de instruire și performanță stabilite de club, pentru obținerea unei victorii în meciul cu echipa C.F.R. 1907 Cluj, din data 7 mai 2008, potrivit unui comunicat al DNA.

În prezenţa apărătorului ales, Doboș a declarat expres că recunoaște comiterea faptelor reţinute în sarcina sa, că acceptă încadrarea juridică pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală, că este de acord cu felul şi cuantumul pedepsei stabilite, precum şi cu forma de executare a acesteia, respective 2 ani şi 6 luni închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 4 ani şi 6 luni.

Dosarul de urmărire penală al lui Anton Doboş împreună cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei au fost trimise la Tribunalul București. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.