Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Trei medici de la Spitalul Judeţean, arestaţi preventiv

Constanţa: Trei medici de la Spitalul Judeţean, arestaţi preventiv

DISTRIBUIȚI

 133585 –  16122014 – Tribunalul Constanta a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor trei medici de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, acuzati de luare de mita privind efectuarea unei operatii chirurgicale pe cord. Decizia nu este definitive, potrivit Hotnews.ro.

Procurorii DNA au dispus luni retinerea lui Marius Militaru, medic primar si sef al Clinicii de Cardiologie si Chirurgie cardiovasculara din cadrul Spitalului Judetean Constanta, precum si a medicilor anestezisti Dorin Arhire si Nicoleta Arhire.

DNA precizeaza ca, in 17 noiembrie, Marius Militaru a pretins suma de 3.000 lei de la un denuntator, conditionand, de remiterea acestei sume, efectuarea unei operatii chirurgicale pe cord, de care depindea supravietuirea pacientului.

„La 24 noiembrie, Nicoleta Arhire a pretins de la denuntator, in legatura cu interventie chirurgicala, suma de 1.000 lei pentru sine si suma de 2.000 lei pentru Marius Militaru. La 5 decembrie, Marius Militaru si Dorin Arhire (sotul lui Arhire Nicoleta) au primit, de la acelasi denuntator, suma de 2.000 lei, respectiv 1.000 lei, in legatura cu efectuarea operatiei chirurgicale sus-mentionate asupra denuntatorului. La 15 decembrie, inculpatul Militaru a mai primit inca 1.000 lei de la denuntator, ca rest al sumei de bani initial pretinse pentru efectuarea interventiei chirurgicale, imprejurare in care procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante”, se arata intr-un comunicat al DNA. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.