Acasă Economie Galaţi: Ţigări de contrabandă  ascunse în bucătaria unei nave

Galaţi: Ţigări de contrabandă  ascunse în bucătaria unei nave

DISTRIBUIȚI

133320 –  05122014  – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-port, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit, pe 4 decembrie,  46.800 de ţigarete diferite mărci, ascunse de un marinar în maşina de gătit din bucătăria unei nave sub pavilion Ucraina.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra împingătorului. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse în maşina de gătit din bucătaria navei, 46.800 de ţigarete diferite mărci. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că ţigaretele aparţin cetăţeanului ucrainean, în vârstă de 20 de ani, membru al echipajului.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 28.080 lei în vederea confiscării, iar pe numele cetăţeanului ucrainean, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.