Acasă Sud Prahova Prahova: Tren blocat timp de trei ore din cauza căderii sistemului electric

Prahova: Tren blocat timp de trei ore din cauza căderii sistemului electric

DISTRIBUIȚI

133248 –  03122014  – Un tren inter-regio care se deplasa pe magistrala Brasov-Bucuresti a ramas blocat, miercuri dimineata, timp de aproximativ trei ore, intre Sinaia si Comarnic, dupa ce un copac incarcat cu zapada a cazut peste sistemul de alimentare cu energie electrica a garniturii, potrivit Hotnews.ro.

Trenul Inter-Regio 1164 a ramas stationat intre localitatile Sinaia si Comarnic ca urmare a intreruperii alimentarii cu energie electrica, dupa ce un copac incarcat de depunerile de zapada a cedat sub greutate, cazand peste sistemul de alimentare cu electricitate a garniturii.

La fata locului, echipele specializate din cadrul Regionalei CF Bucuresti au intervenit pentru remedierea situatiei, trenul fiind tractat cu o locomotiva Diesel, in scopul continuarii deplasarii catre Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat ca trenul a fost blocat intre cele doua localitati timp de aproximativ trei ore, iar in acest moment se afla in drum spre Bucuresti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.