Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Suceava: DNA cere arestarea şefului SIPI Suceava

Suceava: DNA cere arestarea şefului SIPI Suceava

DISTRIBUIȚI

133740 –  23122014  – Procurorii DNA din Suceava au dispus luni punerea în mișcare a acțiunii penale și reţinerea pentru 24 de ore a lui Cristian Macsim, şef al Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) Suceava, pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, şi favorizarea infractorului.

Au mai fost reţinuţi Marius Ciotău,  şeful Secţiei 4 de poliţie Gălăneşti, pentru cercetare abuzivă, şi Ilie Pârghie, agent de poliție în cadrul Secţiei 4 de poliţie Gălăneşti, pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi cercetare abuzivă.

Față de Constantin Chichiriţă, agent de poliție în cadrul Secţiei 4 de poliţie Gălăneşti, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând de la data de 22 decembrie 2014, pentru cercetare abuzivă, fals intellectual şi uz de fals.

Cristian Macsim urmează să fie prezentat astăzi Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.