Acasă Sud-Est Braila Brăila: Viorel Mortu: Voi schimba stilul de conducere în CJ Brăila!

Brăila: Viorel Mortu: Voi schimba stilul de conducere în CJ Brăila!

DISTRIBUIȚI

133781 –  05012015 – Noul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Brăila este Viorel Mortu, el fiind votat de majoritatea PSD-PC-UNPR în şedinţa CJ de pe 23 decembrie, la patru luni de la suspendarea fostului preşedinte, Gheorghe Bunea Stancu, cercetat sub control judiciar pentru fapte de corupţie.

           Fost şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, consilierul judeţean Viorel Mortu a fost votat mai întâi vicepreşedinte al CJ Brăila, după care, prin votul aleşilor, el a primit atribuţii depline de preşedinte interimar.

Mai mult ca sigur, voi schimba stilul de conducere în CJ Brăila. Începând cu luna ianuarie, veţi vedea decizii aproape spectaculoase în CJ Brăila. Va fi un interimat destul de dificil, pentru că sunt lucruri din urmă rezolvate ambiguu, care necesită urgentarea activităţilor„, a spus Viorel Mortu.

Viorel Mortu s-a născut la Brăila, pe 18 decembrie 1949, şi este absolvent al Facultăţii de Filologie. În ultimele patru luni, de când CJ Brăila a rămas fără preşedinte, liberalului Ovidiu Nechita, singurul vicepreşedinte rămas în CJ Brăila, i s-au delegat competenţe pe termen limitat, de la trei săptămâni, până la o singură zi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.