Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adriean Videanu reacționează

Bucureşti: Adriean Videanu reacționează

DISTRIBUIȚI

134162 – 21012015 – În urma informaţiilor potrivit cărora fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu ar fi declarat în faţa procurorilor DNA că mita din dosarul licenţelor Microsoft ar fi fost împărţită cu lideri marcanţi ai PDL, co-preşedintele PNL Bucureşti Adriean Videanu îl ameninţă pe Gabriel Sandu cu darea în judecată.

“Resping categoric orice asociere a numelui meu cu Dosarul Microsoft. Nu am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. Nu am avut niciodată niciun fel de relații private cu Gabriel Sandu. Dacă se dovedește că Gabriel Sandu a facut acea declarație la adresa mea, îl voi da în judecată pentru calomnie”, a declarat Adriean Videanu.

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, arestat in dosarul Microsoft, ar fi inceput sa colaboreze cu procurorii DNA si le-a dezvaluit ca aproximativ 4,5 milioane de euro mita ar fi fost impartiti si cu nume grele din PDL, potrivit Realitatea Tv.

Fostii lideri marcanti ai PDL Adrian Videanu, Roberta Anastase si Radu Berceanu ar fi luat bani grei mita in dosarul Microsoft.

Gabriel Sandu, in prezent arestat preventiv in dosarul Microsoft pentru trafic de influenta si luare de mita, a fost retinut pentru 24 de ore in data de 27 octombrie, dupa multe ore de audieri la sediul DNA.

Procurorii il acuza ca ar fi primit 3 milioane de euro mita pentru a le facilita unor firme incheierea unui acord – cadru de utilizare a licentelor Microsoft.

In acelasi dosar mai sunt arestati preventiv Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.