Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Buzău: Poliţist, condamnat la închisoare pentru că a şofat 10 ani fără...

Buzău: Poliţist, condamnat la închisoare pentru că a şofat 10 ani fără permis

DISTRIBUIȚI

 133923 –09012015 –  Un agent din cadrul Politiei Buzau, care a condus masina personala, dar si pe cea de serviciu timp de zece ani fara permis auto, a fost condamnnat la trei ani de inchisoare cu executare. Decizia Judecatoriei Buzau nu este insa definitiva, putand fi atacata cu apel, potrivit Ziare.com, care arata ca politistul Luigi Cazan a fost condamnat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere in forma continuata, precum si pentru fals in declaratii in forma continuata.

Cazan a lucrat vreme indelungata in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Buzau, fiind chiar si sef de post la Politia Merei. Lui nu i-au fost cerute in acest timp, de la locul de munca, documente care sa ateste ca poate conduce masina de politie, cu toate ca la controalele periodice se solicita, de obicei, si astfel de acte.

Cazan a fost prins in anul 2013, pe cand era sef de post la Politia Merei, in urma unei sesizari ca acesta nu are permis de conducere. Atunci, Cazan a spus ca are carnet de sofer, dar ca l-a pierdut.

Intrucat reclamatia s-a adeverit, Politia Buzau a extins cercetarile si in cazul altor angajati, descoperind inca un politist care conducea fara permis. Este vorba despre seful de post al Politiei Lopatari, care a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.