Acasă Sud Dambovita Dâmboviţa: Percheziţii la suspecţi de furt calificat: 21 persoane, ridicate pentru audieri

Dâmboviţa: Percheziţii la suspecţi de furt calificat: 21 persoane, ridicate pentru audieri

DISTRIBUIȚI

 134322 – 27012015 – Poliţiştii din Dâmboviţa au ridicat mai multe motoferăstraie, topoare, telefoane mobile, o puşcă deţinută ilegal şi 10 mc. de material lemnos, în urma efectuării a 21 de percheziţii la persoane bănuite de furt calificat. 21 de persoane au fost conduse la audieri.

Marţi, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Dâmboviţa, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat 21 de percheziţii în localităţile Târgovişte, Gura Şuţii, Găeşti, Raciu, Perşinari, Văcăreşti şi Măneşti, la persoane bănuite de furt calificat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe motoferăstraie, topoare, telefoane mobile, două pistoale airsoft, o puşcă deţinută ilegal şi 10 mc. de material lemnos.

Din cercetări a reieşit că, în perioada august 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză  ar fi sustras mai multe animale şi material lemnos, cauzând un prejudiciu total de 100.000 de lei.

21 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri.

La percheziţii au participat şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.