Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Percheziţii la Primăria Craiova

Dolj: Percheziţii la Primăria Craiova

DISTRIBUIȚI

primaria-craiova134201 – 22012015  – Mai multe percheziţii au avut loc, joi dimineaţa, la Craiova, într-un dosar în care 19 angajaţi ai Serviciului Taxe şi Impozite Locale sunt suspectaţi de fraude informatice, fals intelectual, abuz în serviciu şi înşelăciune, cu un prejudiciu de peste 600.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, percheziţiile au avut loc la 24 de adrese din Craiova, respectiv la locuinţele unor angajaţi şi foşti angajaţi ai DIT din Primăria Craiova suspectaţi de fraude informatice, fals intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu.

Aceste infracţiuni ar fi fost comise în perioada 2007 – 2014, prejudiciul depăşind 600.000 de lei.

”Este vorba despre un dosar instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor,fiind un dosar penal mai vechi, care vizează vizează fapte penale săvârşite de inspectori din cadrul Direcţiei Impozite şi Taxe în perioada 2007-2012. A existat o colaborare între noi şi Serviciul de Investigare a Fraudelor, au solicitat tot felul de documente, iar astăzi (n.r. joi) au venit şi au solicitat alte documente şi au făcut percheziţii la colegii mei acasă”, a spus Elena Bonescu, directorul Direcţiei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.