Acasă Economie Suceava: Ţigări în valoare de peste 200.000 de euro, confiscate de poliţiştii...

Suceava: Ţigări în valoare de peste 200.000 de euro, confiscate de poliţiştii suceveni

DISTRIBUIȚI

134099 – 19012015 –  Poliţiştii de frontieră din Suceava au depistat, pe 17 ianuarie, un camion încărcat cu 88.720  pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din România. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 200.000 de euro a fost ridicată în vederea confiscării, camionul în valoare de 22.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, cercetările fiind în curs de desfăşurare pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Pe raza localităţii de frontieră Frătăuţii Noi, jud. Suceava, poliţiştii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă şoferul a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea în mare viteză.

Drept urmare, poliţiştii de frontieră au executat 12 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această data şoferul nu a oprit, a virat pe un teren agricol şi a abandonat camionul, fugind de la faţa locului.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.