Acasă Vest Arad Arad: Recepţia lucrărilor la Autostrada Nădlac-Arad a fost amânată

Arad: Recepţia lucrărilor la Autostrada Nădlac-Arad a fost amânată

DISTRIBUIȚI

 134808 – 13022015 – Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunţă că, la data de 12 februarie 2015, Comisia de Recepție la Terminarea Lucrărilor pentru Autostrada Nădlac – Arad, Lot 1 a constatat o serie de lucrări nefinalizate.

            Potrivit unui comunicat al CNADNR, nu au fost finalizate 40 de bazine colectoare pentru asigurarea deversării apelor, montarea de panouri antiorbire pe 8,3 km conform proiectului de execuție, realizarea drumului tehnologic pe lungime de 50 km în lungul autostrăzii şi curățarea șanțurilor de material care obstrucționează scurgerea apelor.

De asemenea, pe întreg sectorul inspectat sunt necesare lucrări de reprofilare acostamente, taluze, completare cu pământ vegetal și refacerea cadrului natural.

Traficul la această dată se desfășoară în condiții de siguranță deoarece lucrările rămase de executat sunt în afara părții carosabile.

Recepția de terminare a lucrărilor va fi făcută de către CNADNR la data finalizării lucrărilor de remediere semnalate, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.