Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adriean Videanu a ieșit din arest

Bucureşti: Adriean Videanu a ieșit din arest

DISTRIBUIȚI

Adriean-Videanu134592 – 06022015 –  Adriean Videanu a scapat de arest, in urma deciziei ICCJ, data joi noapte. Vineri, in jurul orelor 5.00, Videanu a fost lasat sa plece acasa. Decizia este definitiva si irevocabila. Arestat sambata intr-un dosar de coruptie alaturi de Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu, fostul ministru va fi anchetat in continuare sub control judiciar, cu obligatia de a nu parasi Romania si a nu lua legatura cu partile si martorii implicati in acest caz.

In cursul zilei de vineri, Videanu se va prezenta la sectia de politie pentru a fi luat in evidenta si a afla toate conditiile controlului judiciar.

Avocatul Cristian Ene a declarat pentru Antena3 ca garanteaza ca Adriean Videanu nu va incalca aceste obligatii impuse de autoritati.

Decizia instantei supreme a fost luata in dosarul disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP al Alinei Bica, in care Videanu este anchetat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Videanu ar fi fost ajutat de Alina Bica sa i se ridice nelegal un sechestru pe niste actiuni Titan Mar pe care le-a vandut ulterior.

Tot joi noapte ICCJ a hotarat ca Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Florentin Mihailescu sa ramana in arest preventiv.

In acest dosar, fosta sefa DIICOT Alina Bica este urmarita penal pentru luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

Omul de afaceri Dorin Cocos este urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita.

Fiul sau, Alin Cocos, este anchetat pentru dare de mita si trafic de influenta, iar Florentin Mihailescu, pentru complicitate la luare de mita. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.