Acasă Politic Bucureşti: Atenţionare MAE: Vreme rea în Bulgaria

Bucureşti: Atenţionare MAE: Vreme rea în Bulgaria

DISTRIBUIȚI

134597 – 06022015 –  Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români, care se află sau se deplasează pe teritoriul Bulgariei, că Institutul Național Bulgar de Meteorologie și Hidrologie a instituit pentru data de 6 februarie 2015 cod portocaliu pentru ploi abundente în regiunea Smolian (sudul țării), cod galben pentru vânt, ninsori și polei în regiunile din nordul țării, cod galben pentru vânt şi precipitaţii în celelalte regiuni ale țării.

Agenția ”Infrastructura rutieră” recomandă conducătorilor auto să călătorească cu automobile pregătite pentru condiții de iarnă, cu anvelope corespunzătoare, să adapteze viteza la condițiile meteorologice și să se conformeze indicațiilor poliției rutiere.

MAE recomandă cetățenilor români care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Bulgaria ca, înainte de a pleca la drum, să consulte pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe pentru informaţii actualizate.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile furnizate prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil „Călătoreşte în siguranţă” şi serviciului de alertă prin SMS aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.