Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Avocatul Pavel Abraham în incompatibilitate?

Bucuresti: Avocatul Pavel Abraham în incompatibilitate?

DISTRIBUIȚI

135133 – 27022015Pavel Abraham, avocatul care il apara pe Gheorghe Stefan, a fost declarat incompatibil, deoarece in acelasi dosar apara nu doar pe primarul suspendat din Piatra Neamt, denuntat, dar si pe denuntatoarea sa, avocata Luminita Mazilu.

Lui Gheorghe Stefan i s-a alocat un avocat din oficiu, pana cand acesta va opta pentru un altul, relateaza Stiripesurse.ro.

Pavel Abraham a fost schimbat dupa ce procurorii DNA au aflat ca acesta o apara si pe cea care l-a denuntat pe Gheorghe Stefan, Luminita Mazilu, astfel ca avocatul apara atat denuntatorul, cat si denuntatul in dosarul Microsoft.

In schimb, Pavel Abraham le-a spus procurorilor DNA ca le va face plangere pentru abuz in serviciu.

Joi, Gheorghe Stefan a recunoscut ca a finantat si el campania prezidentiala a PDL din anul 2009, lucru anuntat de avocatul sau, Catalin Dancu.

„Declaratia de astazi imi confirma, in final, ca avem intr-adevar un trafic de influenta real si ca ceea ce a spus Gabriel Sandu este adevarat. Gheorghe Stefan a confirmat aceste lucruri. In schimb, Gheorghe Stefan nu a facut niciun denunt, el nu a facut decat sa raspunda la ceea ce a fost intrebat in acest cadru procesual. Mizeaza pe faptul ca a cooperat si a raspuns si astazi unor lamuriri ce erau necesare procurorilor”, a precizat Dancu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.