Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ce mai visează ministrul Rus?

Bucureşti: Ce mai visează ministrul Rus?

DISTRIBUIȚI

 134697 – 10022015 Ministerul Transporturilor a prezentat marți ultima varianta a Master Planului de Transport. În documentul care va sta la baza investițiilor în acest sector au fost propuși 1.301 km de autostrăzi, cu 645 km mai mult decât în prima varianta Mater Planului.

Potrivit noii versiuni a Master Planului, investiția estimată în sectorul rutier se ridica la 26,48 miliarde euro, peste jumătate din această sumă fiind destinată autostrăzilor.

De asemenea, în urma dezbaterii publice a fost propusă construcția unor noi sectoare de autostradă, care inițial erau propuse la nivel de drum expres:

Astfel, vor fi construite în regim de autostradă sectoarele Sibiu – Pitești, Târgu Mureș – Târgu Neamț, Târgu Neamț – Iași – Ungheni și Bacău – Pașcani.

Totodată, în document sunt incluse o nouă centură ocolitoare cu profil de autostradă pentru Bucureşti şi mai multe sectoare de drumuri expres care iniţial făceau parte din reţeaua Trans Regio. Este vorba despre drumurile Dej – Beclean – Bistrița, București – Alexandria și Alexandria – Craiova.

De asemenea, legătura dintre Aeroportul Henri Coandă și Autostrada 3 București – Ploiești va fi construită ca drum expres. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.