Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea a fost reţinută

Bucureşti: Elena Udrea a fost reţinută

DISTRIBUIȚI

134701 – 11022015 Procurorii DNA au dispus marti punerea în miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a Elenei Udrea sub acuzațiile de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea), trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro) si spalare de bani.

Elena Udrea a fost retinuta marti seara dupa aproape unsprezece ore petrecute la sediul DNA, unde a studiat dosarul Microsoft si a fost audiata de procurori.

„Poti pune catuse Elenei Udrea, nu poti pune catuse adevarului”, a spus Elena Udrea, la iesirea din sediul DNA, in jurul orei 23.00. De altfel, catusele Elenei Udrea au declansat ample dezbateri pe scena publica, dar si o ancheta interna la DNA. Desi a fost scoasă din DNA încătușată, a ajuns la arestul Politiei Central fara catuse.

Elena Udrea va fi prezentata astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunerea de arestare preventiva.

Avocatii fostului ministru au declarat ca urmeaza ca Elena Udrea sa fie audiata si in dosarul Gala Bute.

La DNA au fost audiati, marti seara, si omul de afaceri Gheorghe Stelian si Alexandru Faur. Stelian, implicat si in dosarul retrocedarilor ilegale, ar fi denuntator in dosarul Microsoft, iar Faur a preluat creditul de 3,3 milioane de lei contractat de Elena Udrea la BRD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.