Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea nu mai contestă controlul judiciar

Bucureşti: Elena Udrea nu mai contestă controlul judiciar

DISTRIBUIȚI

 134477 – 03022015 – Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine ca nu mai contesta masura controlului judiciar dispusa în cazul sau de catre procurorii DNA. „Scandalul care s-a iscat nu s-a iscat zilele acestea. Eu, Elena Udrea, am fost de luni de zile in mijlocul unor dezbateri acuzatoare, in conditiile in care pana joi n-a fost nicio acuzatie la adresa mea. In spatele acestei atentii nejustificate trebuie sa fie ceva, eu stiind exact ce se afla in spatele expunerii mele si intelegand tactica. Cei din Parchet, din DNA, mi-au spus ca in spatiul public era o mare asteptare ca si eu sa fiu chemata la DNA. Nu spun ca in aceste dosare nu trebuie intrebata Elena Udrea, ca nu trebuie chemata Elena Udrea. Nu mai contest masura controlului judiciar, mi-am retras-o, inteleg demersul procurorilor, de a ma chema, de a ma intreba”, a spus deputatul, luni seara, intr-un interviu la Gandul Live.

Elena Udrea a precizat ca „intrebarea este de ce ar vrea cineva sa faca asta”, facand referire la reducerea sa la tacere.

Intrebata daca se asteapta sa fie arestata, fiind urmarita penal si plasata sub control judiciar in dosarul Microsoft, acuzata de spalare de bani si fals in declaratii, aceasta a mentionat: „Orice e posibil”.

„Nici nu ma astept ca sa vina cineva alaturi de mine”, a adaugat deputatul.

DNA a cerut, luni, avizul Camerei Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul „Gala Bute”, in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni seara. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.