Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fostul director al Postei Mihai Toader, condamnat la 10 ani şi...

Bucureşti: Fostul director al Postei Mihai Toader, condamnat la 10 ani şi şase luni de închisoare

DISTRIBUIȚI

 Mihai Toader134664 – 09022015Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro, potrivit Hotnews.ro. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Prin aceeasi decizie a Tribunalului Bucuresti au fost condamnati si fostul director executiv economic al Companiei Nationale Posta Romana, Emanoil Lepadatu, fostul director executiv dezvoltare strategica, Andrei Marinescu, si fostul sef al Departamentului IT in CN Posta Romana Vasile Barbulet, toti trei primind fiecare cate zece ani si sase luni de inchisoare, pentru abuz in serviciu.

Conform hotararii mentionate, cei patru fosti directori trebuie sa achite Companiei Nationale Posta Romana 6.583.000 de euro cu dobanda legala aferenta de la data savarsirii infractiunii si pana la achitarea integrala a debitului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.