Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Maya Teodoriu a depus jurământul ca judecător CCR

Bucureşti: Maya Teodoriu a depus jurământul ca judecător CCR

DISTRIBUIȚI

134933 – 19022015 – Maya Teodoroiu a depus jurământul joi, la Palatul Cotroceni, ca judecator la CurteaMaya Teodoriu- jurământul Constitutionala a Romaniei (CCR). De la ceremonie au lipsit Victor Ponta, dar și Valeriu Zgonea, care este în Israel.  “În primul rând, vă felicit și vă doresc mult succes în această misiune nobilă de judecător CCR. Este un lucru evident că vă veți ocupa de respectarea Constituției României, este însa, important de precizat că, dupa parerea mea, reprezentați un stâlp al democraței și vă incurajez să mergeți înainte cu toată hotărârea, demnitatea și să dovediți că puteți face face situațiilor cu bine”, a spus președintele Iohannis la ceremonie.

Maya Teodoroiu, propunerea social-democraților, este cea care va ocupa postul lăsat liber de Toni Greblă, la CCR, după ce a fost aleasă, miercuri, de plenul Senatului, pentru această funcție.

Teodoroiu a obţinut votul favorabil a 87 de senatori, în timp ce Mona Lisa Neagoe, susţinută de PNL, a beneficiat de 73 de voturi.

Maya Teodoroiu a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei din mai 2012, cu excepţia perioadei ianuarie – aprilie 2013, când a ocupat poziţia de secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS) din cadrul Guvernului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.