Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta, la reuniunea Coaliţiei pentru Dezvoltarea României

Bucureşti: Premierul Ponta, la reuniunea Coaliţiei pentru Dezvoltarea României

DISTRIBUIȚI

134882 – 18022015 –  Premierul Victor Ponta a participat marţi la o reuniune a Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), organizație care grupează cei mai importanți actori din economia și mediul financiar românesc. Alături de premier au participat miniștrii cu atribuții în domeniile economic și social, precum și consilieri ai șefului Cabinetului, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Între temele abordate s-au aflat apropiata lansare spre dezbatere publică a noilor proiecte ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, asigurarea unui just echilibru în relația ANAF-mediul de afaceri, securitatea energetică legată de furnizarea de gaze naturale, urgentarea comunicării publice în privința fondurilor europene, corelarea și selectarea proiectelor prioritare și fezabile la nivel național/strategic, normele privind deducerile pentru cheltuielile de cercetare-dezvoltare, precum și teme legate de profesiile liberale (PFA, PFI).

S-a stabilit ca următoarea întâlnire a premierului cu CDR să aibă loc în prima decadă a lunii martie, înainte de trimiterea spre adoptare în Parlament a proiectelor de Cod Fiscal și Cod de Procedură Fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.