Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis, în vizită oficală la Berlin

Bucureşti: Preşedintele Iohannis, în vizită oficală la Berlin

DISTRIBUIȚI

 135083 – 25022015Președintele Klaus Iohannis va efectua joi, 26 februarie a. c., o vizită oficială în Germania. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, la orele 13.00 (ora României), este programtaă ceremonia primirii oficiale la Palatul Bellevue din Berlin, iar de la orele 13.15 (ora României), convorbiri tête-à-tête cu preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, urmate de un dejun de lucru al celor doi şefi de stat.

La orele 15.05 (ora României), preşedintele Klaus Iohannis va avea convorbiri tête-à-tête cu cancelarul Angela Merkel, urmate de convorbiri oficiale cu şefa guvernului german. Cei doi vor susţine o conferinţă de presă comună de la orele 16.10 (ora României), organizată la Cancelaria Federală.

Ulterior, preşedintele României va avea convorbiri cu preşedintele Bundestagului, Norbert Lammert, după care se va întâlni cu  conducerea Forumului Germano-Român .

La orele 19.00 (ora României), preşedintele Iohannis se va întâlni, la sediul Ambasadei României din Berlin, cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Germania. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.