Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD va vota pentru numirea lui Eduard Hellvig ca şef al...

Bucureşti: PSD va vota pentru numirea lui Eduard Hellvig ca şef al SRI

DISTRIBUIȚI

 135015 – 23022015 – PSD il va sustine pe Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI, pentru ca a lucrat foarte bine in perioada USL, a declarat, luni, presedintele partidului, Victor Ponta, la finalul sedintei de luni a conducerii social-democratilor. „Am fi preferat ca nominalizarea sa fie facuta pentru o persoana care sa nu apartina PNL. Domnul Hellvig, il cunoastem si am lucrat foarte bine in toata perioada USL. E o persoana echilibrata si poate sa indeplineasca sarcinile (…) Nu ne vom opune la numirea domniei sale, votam pentru domnul Hellvig, in special pentru ca am lucrat foarte bine impreuna in perioada USL”, a explicat Victor Ponta.

In acelasi timp, Victor Ponta a cerut o dezbatere „mai sincera” cu privire la principiul conform caruia cei care detin puterea sa nu ocupe toate functiile in stat, pentru ca tot mai multe segmente ale societatii sa poata fi reprezentate.

El a dat exemplul anilor 2000 si 2006, cand au fost nominalizati la sefia SRI Radu Timofte (PSD) si George Maior (PSD).

„Atunci, PNL a votat impotriva. Noi nu votam impotriva”, a tinut el sa sublinieze, adaugand: „daca si la SIE se va veni tot cu un membru PNL (si inteleg ca vor sa schimbe Avocatul Poporului, sa puna pe cineva de la PNL) atunci tot ce s-a spus anul trecut e o minciuna si o ipocrizie”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.