Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Revin ninsorile

Bucureşti: Revin ninsorile

DISTRIBUIȚI

 134585 – 05022015Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare cod galben de ninsori si vant care vizeaza jumatatea sudica a Romaniei, valabila incepand de vineri, ora 16.00, pana sambata la orele 14.00. In a doua parte a zilei de vineri, 6 februarie, si la inceputul noptii de vineri spre sambata, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Muntilor Banatului si cea mai mare parte a Olteniei, Carpatilor Meridionali si de Curbura.

In dimineata zilei de sambata, 7 februarie, ninsorile se vor extinde si in Muntenia si Dobrogea si va continua sa ninga, in general slab, pana in orele dupa-amiezii. Cantitatile de precipitatii vor fi pe arii restranse mai insemnate, cu precadere in Oltenia si la munte si se va depune strat nou de zapada, local mai consistent, potrivit ANM.

De asemenea, vantul va avea intensificari temporare, viscolind si spulberand ninsoarea, in regiunile sudice, dar si la munte, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar in sudul Banatului vor depasi 80 km/h. Vantul se va intensifica in regiunile sudice inca din dimineata zilei de vineri, 6 februarie, mai avertizeaza meteorologii.

Ninsori, in general slabe cantitativ, vor fi local si in restul teritoriului.

In cursul zilei de sambata, 7 februarie, vantul va diminua treptat in intensitate. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.