Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rudel Obreja, arestat

Bucureşti: Rudel Obreja, arestat

DISTRIBUIȚI

 134587 – 05022015Rudel Obreja va fi arestat preventiv 30 de zile, au decis judecătorii Curții de Apel Bucureşti. Mandatul urmează să ajungă de la Instanță către Poliție, după care va fi pus în executare, potrivit B1 Tv. Obreja va ajunge în arest unde își va petrece următoarele 30 de zile.

În momentul în care omul de afaceri a ieșit din sala de judecată a declarat că este nevinovat, explicând modul în care banii au trecut prin societatea sa pentru organizarea Galei Bute.

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, în sala de judecată, că procurorii cer arestarea sa ca să îl preseze să depună o declarație împotriva Elenei Udrea.

Obreja a afirmat la ieșirea că și-a spus punctul de vedere în fața judecătorului și a refuzat să o denunțe pe Elena Udrea, cum i-au de de înțeles procurorii că ar trebui să facă.

”Paradoxal, oamenilor cărora le sunt reținut în sarcină infracțiuni de corupție nu li s-a cerut arestarea” a remarcat Obreja, făcând referire la foștii angajați ai Ministerului Dezvoltării inculpați în același dosar.

”Se poartă denunțurile. Asta se dorește – un denunț al meu împotriva doamnei Udrea, pe care nu îl voi face pentru că nu am cu ce”, a precizat fostul președinte al FRB.

”Obreja nu spune ce vor anchetatorii”, a subliniat el.

”Eu sunt un om corect și nu arunc niciodată cu noroi ca să scap”, a afirmat Obreja. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.