Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea

Bucureşti: Sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

135142 – 27022015Elena Udrea a fost adusa, vineri dimineata, la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca procurorii au pus sechestru pe o parte din averea sa, in dosarul Gala Bute. Elena Udrea a fost adusa incatusata, cu duba Politiei.

Avocatul Marius Striblea le-a spus jurnalistilor ca Elena Udrea nu a fost confruntata cu ceilalti inculpati din dosar chemati vineri la audieri, ci a fost adusa doar pentru a semna procesul verbal de instituire a sechestrului.

Avocatul a mai precizat ca au fost puse sub sechestru bunuri in valoare de mai multe milioane de lei.

Vineri au mai fost chemati la DNA pentru audieri in dosarul Gala Bute fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, aflat in stare de arest preventiv, fostul ministru al Economiei Ion Ariton si omul de afaceri Adrian Gardean.

Elena Udrea a fost arestata, miercuri, in dosarul Gala Bute, ca urmare a deciziei magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Judecatorii au admis cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Decizia curtii supreme este executorie, dar nu definitiva, asa ca avocatii acesteia au decis sa o conteste.

Inalta Curte a dispus arestarea Elenei Udrea pentru luare de mita si abuz in serviciu, insa au respins acuzatia DNA care se refera la folosirea influentei pentru obtinerea de foloase. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.