Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Solutii pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni

Bucureşti: Solutii pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni

DISTRIBUIȚI

135129 – 27022015Grupul parlamentar al PNL va organiza o dezbatere publică, intitulată „Ce soluție națională vom adopta pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni”, care va avea loc joi, 5 martie 2015, în sala grupului PNL din Camera Deputaților, a anunțat, într-o conferință de presă, deputatul liberal Cristina Pocora, purtător de cuvânt al grupului PNL din Camera Deputaților.

PNL consideră oportun să aducă la masa discuțiilor toate organismele implicate și interesate de acest subiect, în contextul în care România trebuie să pună în aplicare actele cu putere de lege şi actele administrative necesare pentru a se putea conforma Directivei 2014/42/UE privind îngheţarea şi confiscarea instrumentelor şi produselor infracţiunilor săvârşite în Uniunea Europeană până la data de 4 octombrie 2015, dar și în acord cu deciziile Curţii Constituţionale care vizează acest aspect.

PNL consideră că este de o importanță majoră găsirea celor mai bune soluții pentru eficientizarea mecanismului de recuperare a prejudiciilor. De aceea, la această dezbatere, PNL invită pe lângă toate instituțiile abilitate, toate grupurile parlamentare, Comisiile de buget, finanțe, bănci și Comisiile juridice ale Parlamentului, dar și reprezentanți ai ambasadelor.

Demersul PNL marchează necesitatea unei consultări largi cu privire la găsirea celei mai bune soluţii legislative la nivel naţional pe acest subiect, potrivit Cristinei Pocora. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.