Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Theodor Paleologu: „Proiectul nobil PMP s-a terminat într-un fiasco total”

Bucureşti: Theodor Paleologu: „Proiectul nobil PMP s-a terminat într-un fiasco total”

DISTRIBUIȚI

134524 – 04022015 –  Deputatul Theodor Paleologu a explicat miercuri de ce a trecut la grupul parlamentar PNL. El a spus că „proiectul nobil PMP s-a terminat într-un fiasco total”. Parlamentarul a mai precizat că a ales PNL, pentru că l-a susţinut pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale.

Theodor Paleologu a declarat, la RFI Romania, că „proiectul PMP, care era un proiect foarte frumos, era ceva care într-adevăr putea da speranţă multora s-a terminat într-un fiasco total. Este evident că proiectul nobil, frumos, generos, entuziasmant poate pentru unii, al PMP s-a terminat într-un fiasco lamentabil chiar”.

„Al doilea aspect: l-am susţinut pe Iohannis în alegerile prezidenţiale încă înainte de primul tur, am semnat pentru ca el să se poată înscrie în cursa electorală, considerând că este capabil să-l înfrângă pe Ponta, ceea ce s-a şi întâmplat şi acesta e al doilea fapt care pentru mine e determinant, trebuie acum să asigurăm în Parlament o majoritate, în conformitate cu voturile exprimate de cetăţenii României, adică trebuie aliniată pe cât posibil majoritatea parlamentară pe majoritatea voturilor exprimate de cetăţeni în alegerile prezidenţiale de anul trecut. Cred că e cazul să trecem peste animozităţi, care sigur că există, sunt animozităţi adunate în timp, dar cred că e cazul să încercăm pe cât posibil să trecem peste ele şi să asigurăm o anumită convergenţă a tuturor curentelor şi sensibilităţilor de dreapta”, spune deputatul.

Un grup de şase deputaţi, printre care Theodor Paleologu, a solicitat luni înscrierea în grupul parlamentar al PNL începând cu această sesiune parlamentară. Cei şase sunt Nicolae Alexandru (PC), Aurelian Mihai (independent), Dumitru Ovidiu Ioan (neafiliat), Theodor Paleologu, Gunia Dragoş (neafiliat) şi Dumbrăveanu Paul (PC). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.