Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: “Răutatea şi prostia” au distrus USL

Bucureşti: Victor Ponta: “Răutatea şi prostia” au distrus USL

DISTRIBUIȚI

134590 – 06022015 –  Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca fosta USL a fost „speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale”, dar ca pana la urma „rautatea si prostia si-au dat mana”, iar „raul a castigat”, marcand ruptura aliantei. Potrivit lui Victor Ponta, USL a fost „cel mai frumos si bun proiect politic”, singurul adversar politic al ceea ce a numit „regimul Basescu”.

„5 Februarie 2011 – am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului Basescu, (un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata), USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 Mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari. Din pacate, ca de atatea ori, impotriva unui proiect bun rautatea si prostia si-au dat mana, si pana la urma raul a castigat! Dar vina mea, a lui Crin si a altor fondatori este ca nu am stiut sa rezistam si sa tinem in viata USL, iar slabiciunile si suspiciunile noastre au fost speculate perfect de adversari. Sunt convins ca timpul va face dreptate USL”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

USL s-a rupt, la 25 februarie 2014, dupa ce liderii PNL au votat, in sedinta Delegatiei Permanente, iesirea de la guvernare. In plus, ministrii liberali si-au dat demisia, la 26 februarie 2014, astfel ca PNL a trecut in opozitie, cerand si demisia prim-ministrului Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.