Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, vrea în America

Constanţa: Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, vrea în America

DISTRIBUIȚI

134531 – 04022015 – Primarul Constanţei, Radu Mazăre, aflat sub control judiciar în Dosarul „Henri Coandă”, i-a cerut procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, să-l lase să plece în SUA. Radu Mazăre susţine că trebuie să onoroze o invitaţie care vizează discuţii privind o mare afacere care ar urma să fie făcută în Portul Constanţa.

”Am făcut o cerere procurorului de caz acum vreo două săptămâni şi jumătate pentru a-mi permite deplasarea în interes de servici la o invitaţie oficială în SUA la două companii de acolo. Procuroarea mi-a dat răspuns că nu îmi dă permisiunea şi am făcut o nouă cerere către şefa procuroarei de caz, doamna Kovesi”, a spus Mazăre, potrivit Cotidianul.ro.

Edilul aşteaptă răspunsul procurorului şef al DNA

”Aștept să-mi răspundă atât la această cerere pentru că este în perioada în care am aceste două invitaţii oficiale, care înseamnă inclusiv întâlniri cu oficiali guvernamentali din America, cât şi pentru că se va suprapune cu perioada de 60 de zile care a expirat şi probabil, nu ştiu, dacă pune iar control judiciar, mă duc să-l contest”, a precizat edilul.

Primarul Constanţei se află sub control judiciar în Dosarul „Henri Coandă”. Mazăre este acuzat că a luat mită 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit cartierul de locuinţe sociale, facilitând câştigarea licitaţiei şi mărind ulterior valoarea contractului. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.