Acasă Economie Galaţi: Prinşi la pescuit “cu japca”

Galaţi: Prinşi la pescuit “cu japca”

DISTRIBUIȚI

134939 – 19022015 – O patrulă de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea, judeţul Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de supraveghere şi control a frontierei, au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Vădeni, cinci persoane care pescuiau în râul Prut.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanelor care în urma cercetărilor s-au dovedit a fi cinci cetăţeni români cu vârstele cuprinse între 29 şi 64 de ani, toţi având domiciliul pe raza judeţului Vaslui şi pescuiau în râul Prut prin metoda „cu japca” folosind unelte confecţionate artizanal, reuşind astfel să captureze şapte kilograme de peşte de diferite specii.

Poliţiştii de frontieră au confiscate uneltele de pescuit, peştele a fost redat mediului natural, iar pe numele celor cinci au întocmit lucrare penală pentru pescuit cu japca, totodată fiindu-le retrase avizele pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ sportiv eliberate de către Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.