Acasă Economie Giurgiu: Structura Podului Prieteniei, refăcută în acest an

Giurgiu: Structura Podului Prieteniei, refăcută în acest an

DISTRIBUIȚI

134562 – 05022015 –  Reabilitarea Podului Prieteniei care face legătura între Giurgiu şi Ruse va începe în acest an, lucrările, în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, fiind prevăzute a se realiza în maximum opt luni. Conform primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, lucrările de reabilitare vor începe imediat ce vremea va permite.

“Am fost chiar astăzi împreună cu cei de la CNANDR pentru a stabili cum se vor derula lucrările ce vor începe imediat ce vremea va permite acest lucru şi vor dura aproape un an de zile. Se va lucra efectiv pe pod şase până la opt luni de zile şi chiar va fi o problemă. Eu am crezut că îl repară repede, dar se schimbă toată structura de beton a podului şi gândiţi-vă că se schimbă în timp ce se circulă pe acesta. Nu e o lucrare tocmai uşoară”, a declarat într-o conferinţă de presă, Nicolae Barbu.

După ce constructorul va finaliza lucrarea, Primăria Giurgiu va derula un alt proiect de amenajare peisagistică, deoarece a primit în administrare suprafaţa de aproximativ 20 de hectare din terenul care a aparţinut fostei Vămi Giurgiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.