Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: Un șef de post onest

Giurgiu: Un șef de post onest

DISTRIBUIȚI

134521 – 04022015 – La 3 februarie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au prins în flagrant delict un tânăr de 26 de ani în timp ce oferea şefului Postului de Poliţie Roata de Jos, suma de 1.000 de lei. În schimb, poliţistul ar fi trebuit să nu dispună sancţionarea contravenţională a cetăţeanului la regimul silviculturii şi să-i permită să efectueze activităţi comerciale ilicite cu material lemnos pe raza comunei.

Persoana în cauză fusese depistată la 29 ianuarie în timp ce efectua activităţi comerciale ilicite cu material lemnos, împrejurare în care, agentul de poliţie a luat măsura reţinerii pentru cercetări a cantităţii de 1,7 mc de material lemnos în scopul stabilirii provenienţei. Cu această ocazie, individul a prezentat poliţistului documente false de însoţire a mărfii. În urma denunţului formulat de polițist a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant delict.

Inculpatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Giurgiu, urmând a fi prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.