Acasă Economie Ilfov : Cercetaţi penal pentru furt de îmbrăcăminte de 180.000 lei...

Ilfov : Cercetaţi penal pentru furt de îmbrăcăminte de 180.000 lei la Găneasa

DISTRIBUIȚI

 134770 – 12022015 – Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov și din cadrul Poliției Voluntari au identificat şapte bărbaţi bănuiţi de furt calificat și complicitate la furt calificat. Aceștia, în noaptea zilei de 5 februarie a. c., s-ar fi deplasat cu un autoturism, în comuna Găneasa, la un depozit de produse de îmbracaminte de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 180.000 de lei, potrivit unui comunicat al Poliţiei Ilfov.

Din cercetări a reieșit că bărbații ar fi pătruns în interiorul depozitului prin tăierea peretelui metalic al acestuia, de unde au sustras mai multe baxuri cu articole vestimentare.

La data de 10 februarie a. c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe unul dintre hoţi în comuna Sintești, județul Ilfov, în timp ce alți patru au fost depistați la data de 11 februarie a.c., ora 5.00, în Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni, încercând să părăsească țara, după ce în prealabil distruseseră o parte din bunurile furate.

Toţi şapte sunt cercetați penal pentru furt calificat, și complicitate la de furt calificat, cinci dintre ei fiind reținuţi pentru 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă,

Prejudiciul a fost recuperat în proportie de 70%, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.