Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Reţinuţi pentru bunuri furate de peste 3.500 euro

Ilfov: Reţinuţi pentru bunuri furate de peste 3.500 euro

DISTRIBUIȚI

 134913 – 18022015 –  Poliţişti din Popeşti-Leordeni împreună cu poliţişti din Glina au identificat, la data de 16 februarie a. c., trei bărbaţi bănuţi de furt calificat. Un tânăr, de 25 de ani, din comuna Glina, ar fi pătruns, la 5 octombrie 2014, în incinta unei societăți comerciale, situate în orașul Popeşti-Leordeni, de unde ar fi sustras obiecte sanitare în valoare de aproximativ 2.000 de lei, faptă rămasă iniţial cu autor necunoscut.

Totodată, acesta împreună cu alți doi bărbați, din comuna Glina, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 18.00, ar fi pătruns în curtea unui imobil din orașul Popeşti-Leordeni, prin escaladarea gardului împrejmuitor, de unde ar fi sustras mai multe piese auto în valoare de aproximativ 3.000 euro, prejudiciul în această cauză fiind recuperat în totalitate.

Cei trei bărbați au fost reținuți de către polițiști, iar, ulterior, foi dintre ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 zile, iar al treilea a fost pus sub control judiciar, potriovit unui conumicat al Poliţiei Ilfov. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.