Acasă Sport Simona Halep, din nou pe locul 3 în clasamentul WTA

Simona Halep, din nou pe locul 3 în clasamentul WTA

DISTRIBUIȚI

simona-halep34991 – 23022015 – Simona Halep a urcat un loc si a revenit pe pozitia a treia in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a castigat turneul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite). Halep (23 ani) a ocupat locul al treilea din 27 octombrie, cu exceptia saptamanii trecute, cand s-a aflat pe locul al patrulea, potrivit Hotnews.ro.

Liderul ierarhiei este americanca Serena Williams, urmata de rusoaica Maria Sarapova. Halep are 176 puncte in plus fata de Petra Kvitova, ocupanta locului patru. Karolina Pliskova, invinsa cu 6-4, 7-6 (4) la Dubai de Halep, a urcat cinci trepte si ocupa acum locul 13 in clasamentul mondial.

Irina Begu, semifinalista la Rio, a urcat un loc fata de saptamana trecuta si se afla pe 33, cea mai buna clasare din cariera sa.

Monica Niculescu a coborat un loc si este pe 62, in timp ce Alexandra Dulgheru a reusit sa urce trei pozitii, pana pe 94.

Andreea Mitu s-a apropiat de top 100, fiind pe 110 (cea mai buna clasare a sa), iar Sorana Cirstea a ajuns pe 143. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.