Acasă Politic Suceava: Prefectul de Suceava a fost reţinut

Suceava: Prefectul de Suceava a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

 Florin Sinescu134976 – 20022015 – Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost reţinut de procurorii DNA. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost dus la audieri, vineri la prânz, la sediul DNA Suceava, după percheziţii făcute la Prefectura Suceava într-un dosar în care acesta este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu primarul comunei Udeşti, dar şi privind reconstrucţia unor case în Brodina.

Procurorii DNA au efectuat percheziţii la Prefectura Suceava. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, este cercetat pentru fapte de corupţie, infracţiuni de serviciu şi infracţiuni de fals. Este vorba despre perioada 2012 – 2014.

Direcţia Naţională Anticorupţie a precizat, într-un comunicat, că în acest caz au loc percheziţii la şapte adrese din municipiul Suceava şi comuna Brodina, dintre care trei sunt la sediul unei instituţii publice, iar restul la o societate comercială cu trei puncte de lucru şi la locuinţa unei persoane.

Dosarul vizează modul în care au fost folosiţi banii pentru reconstrucţia caselor din comuna Brodina distruse în urma inundaţiilor din anul 2010. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.