Acasă Externe Agenda Europeana Bruxelles: Comisarul European pentru agricultură, în vizită oficală în România

Bruxelles: Comisarul European pentru agricultură, în vizită oficală în România

DISTRIBUIȚI

 135402 – 10032015  Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, va efectua o vizită oficială în România, în zilele de 12 şi 13 martie 2015. Înaltul oficial european se va întâlni cu prim-ministrul Victor Ponta, cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, precum și cu membrii Comisiilor reunite pentru agricultură și afaceri europene ale Parlamentului României, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene. Întâlnirea cu ministrul agriculturii Daniel Constantin va fi urmată de declarații comune de presă.

Comisarul Phil Hogan, împreună cu comisarul pentru politici regionale, Corina Crețu, și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vor vizita un proiect finanțat cu fonduri europene la ferma de creștere a porcinelor Suinprod Radic din comuna Rătești, județul Argeș.

În încheierea vizitei în România, comisarul Hogan va participa la conferința intitulată „Combaterea sărăciei și excluziunii sociale în zonele rurale ale României. Contribuția Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020”, eveniment organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.