Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Asociația Restaurantelor și ANAF dezbat eventuale modificări ale aspectelor care suspendă...

București: Asociația Restaurantelor și ANAF dezbat eventuale modificări ale aspectelor care suspendă activitatea

DISTRIBUIȚI

Dragoș Petrescu 135744 – 31032015 – Președintele Asociației Restaurantelor din România, dar și proprietarul City Grill, Dragoș Petrescu, a declarat, marți, că Asociația pe care o reprezintă a început discuții cu conducerea Direcției Antifraudă în speranța modificării diferențelor de casă pentru care se suspendă activitatea.

 „Azi, ANAF e obligată să îți suspende activitatea pe minim 30 de zile dacă constată o diferență de casă de 10-15 lei. Noi ne dorim ca acest prag să fie în funcție de cifra de afaceri a restaurantului, iar perioada de suspendare să poată coborî și sub 30 de zile”, a spus Petrescu, citat de HotNews.

Oricum, despre eventuale abuzuri ale ANAF se poate vorbi într-o mică masură. Rezultatele se vad: oamenii se conformează la plată tot mai mult. Ceea ce nu e normal e că nu ai dreptul la apărare; trebuie să închizi în ziua în care ANAF decide, iar apoi să te judeci o lună sau două cu ei și să vezi dacă au avut dreptate sau nu„, a mai explicat acesta.

De asemenea, Petrecu a vorbit și despre proiectul  noului Cod Fiscal, care ar putea ajuta la transparentizarea afacerilor și la crearea unui mediu competitiv: „E un pas inainte”, a mai adăugat Petrescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.