Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputat liberal, urmărit penal în dosarul lui Horia Georgescu

Bucureşti: Deputat liberal, urmărit penal în dosarul lui Horia Georgescu

DISTRIBUIȚI

135543 – 17032015  – DNA a anuntat marti ca opt persoane au fost retinute, o persoana a fost plasata sub control judiciar, iar doua persoane sunt urmarite penal fara masuri preventive, in dosarul fostului sef al ANI, Horia Georgescu, care a fost retinut luni.

Deputatul liberal Theodor-Catalin Nicolescu este urmarit penal pentru abuz in serviciu, arata procurorii anticoruptie. Deputatul de Arges a ocupat in trecut functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor. El a fost audiat luni, timp de mai multe ore, de procurorii DNA.

Potrivit unui comunicat al DNA, au fost retinuti pentru 24 ore Mihnea-Remus Iuoras si Ingrid Luciana Popa-Mocanu, vicepresedinte, respectiv membra a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, pentru abuz in serviciu, Constantin Catalin Canagiu, membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, la data faptelor, pentru abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, Ghoerghe Visoiu, expert evaluator, la data faptelor, pentru complicitate la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, Neculai Nistor, Florin-Alexandru Hanu si Dorin-Cornel Drula, experti evaluatori, la data savarsirii faptei, pentru complicitate la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

De asemenea, procurorii anticoruptie au dispus luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile pentru Ingrid Zaarour, fosta sefa din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

De asemenea, procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de deputatul Theodor-Catalin Niculescu si fata de Remus Virgil-Baciu, pentru abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.