Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputaţi amendaţi pentru angajarea fiilor la birourile de parlamentar

Bucureşti: Deputaţi amendaţi pentru angajarea fiilor la birourile de parlamentar

DISTRIBUIȚI

 135730 – 23032015 –   Deputatii PSD Florin Paslaru si Sonia Maria Draghici au fost amendati penal cu cate 2.000 de lei, pentru conflict de interese, deoarece si-au angajat fiii la birourile de parlamentar in perioada 2009-2012. Deciziile au fost luate luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie si nu sunt definitive, ambele parti putand face contestatie, potrivit Ziare.com.

„Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Paslaru Florin Costin, sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese”, arata instanta suprema.

Procurorii Parchetului de pe langa ICCJ l-au trimis in judecata pe social-democratul Florin Paslaru in urma cu mai mult de un an, pe 7 ianuarie 2014.

PICCJ transmitea atunci ca, angajat la biroul de parlamentar al tatalui sau, fiul lui Florin Paslaru a fost platit din bugetul Camerei Deputatilor.

In ce priveste fiul Soniei Draghici, acesta a avut venituri de 48.575 de lei in perioada septembrie 2009 – decembrie 2012, din bugetul Camerei Deputatilor. Mama sa a fost trimisa in judecata pe 10 iunie 2014, dupa sesizarea Agentiei Nationale de Integritate, din luna septembrie 2011.

Ambii social-democrati sunt deputati din anul 2008. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.