Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fost consilier al lui Traian Băsescu, la DNA

Bucureşti: Fost consilier al lui Traian Băsescu, la DNA

DISTRIBUIȚI

135376 – 09032015  Adrian Radulescu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu pentru agricultura, a fost prezent luni la sediul DNA din Bucuresti.Antena 3 relateaza ca Radulescu ar fi dat explicatii in fata procurorilor anticoruptie in dosarul referitor la terenul din comuna Nana, judetul Calarasi, cumparat de fiica cea mare a fostului presedinte, Ioana Basescu, potrivit Antena 3.

Adrian Radulescu este cel care a inregistrat la Registrul agricol al Primariei Nana terenul cumparat de Ioana Basescu, potrivit secretarei administratiei locale Tudorita Nicolae.

Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la DNA, daca Traian Basescu i-a reprosat ceva in legatura cu terenul cu probleme, Radulescu a oferit un raspuns vag.

„Nu e treaba mea, eu sunt specialist in agricultura”, a precizat fostul consilier prezidential, adaugand ca de fapt a mers la DNA pentru a-si vizita un prieten.

Informatia ca Radulescu este cel care a depus actele la primarie pentru terenul de la Nana a fost dezvaluita de catre Tudorita Nicolae, la audierile din Comisia Nana din Parlament, unde a fost chemat de mai multe ori, anul trecut, si fostul consilier de la Cotroceni. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.