Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Fondurilor Europene a demis directorii a trei autorităţi de management

Bucureşti: Ministrul Fondurilor Europene a demis directorii a trei autorităţi de management

DISTRIBUIȚI
eugen-teodorovici

 135335 – 06032015  –  Directorii a trei autorități de management (AM) din subordinea Ministerului Fondurilor Europene au fost schimbați din funcție, fiind posibil să urmeze și schimbarea unor directori adjuncți, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de EurActiv.ro.

Motivele prezentate de ministru sunt implementarea principiului de „rotire a cadrelor” care se aplica si la Comisia Europeana, plus aducerea pe aceste pozitii a unor oameni competenti.

Teodorovici a mai spus ca maine, cel mai probabil, va semna numirea directorilor interimari, care vor fi din cadrul personalului autoritatilor de management.

Întrebat dacă aceste schimbări nu vor afecta activitatea celor trei autorități, în contextul în care ne aflăm pe ultima sută de metri în atragerea fondurilor UE din perioada anterioară  (2007-2013), acesta a spus că activitatea unei instituții nu depinde de una sau două persoane.

După numirea interimarilor, Ministerul va organiza concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul AM-urilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.